Studioul – Pritti studio

Pritti- Nice is perfect

Hey, bine ai venit pe site-ul Pritty, cel mai dulce și ambițios studio de videochat din București!


Cu siguranță simți adesea că ai putea avea o viață mult mai bună dacă cineva te-ar aprecia așa cum ești și ți-ar da șansa unui job bun. Ești o fată simpatică, isteață, jucăușă, cu o inimă mare care merită mai mult. Acesta este și motivul pentru care ne numim Pritti, iar sloganul nostru e Nice is perfect. Așadar, te îmbrățișăm cu drag așa cum ești tu: naturală, sinceră, deschisă, dornică să ai independență financiară, să fii pe picioarele tale. Pentru noi ești perfectă în felul ăsta. Mai mult, suntem gata să credem în tine, să te ajutăm la început, să te ghidăm cu sfaturi bune, să te motivăm prin ambiția noastră. De asta suntem aici pentru tine.


Studio dulce și ambițios

Noi, cei de la Pritti , suntem oameni calzi, buni și abia așteptăm să te punem în valoare. Faptul că ești simpatică e un avantaj enorm în videochat și noi știm de minune să te încurajăm în direcția asta. El e însă doar baza pe care construim succesul tău. Pentru că reușita în videochat se bazează pe mici secrete ale seducției, pe cultivarea talentului pentru socializare. Noi cunoaștem toate lucrurile astea la perfecție și te ajutăm să le stăpânești și tu cât mai bine.


În plus, îți transmitem energia și ambiția noastră. Ele fac parte din spiritul Pritti, pentru că numai fiind zi de zi motivată la muncă poți să câștigi pe măsura dorințelor tale. Te încurajăm mereu să găsești lucruri noi pentru show-urile pe care le faci online, îți oferim bonusuri care să te facă să dorești tot mai mulți bani. La fel, îți dăm sfaturi despre cum să vorbești cu admiratorii tăi astfel încât să fii interesantă pentru ei și să te caute din nou. Așa vei vedea cu ochii tăi cum ai cardul tot mai plin, iar zâmbetul tău, tot mai larg.

Organizare ca la o bancă

Unul dintre cele mai mari avantaje pe care ți-l oferim la Pritti este organizarea noastră. E foarte important ca un studio de videochat să funcționeze foarte bine, astfel încât tu să te poți concentra doar asupra jobului. Managerul nostru are o carieră îndelungată în domeniul bancar de vârf, iar experiența lui într-un domeniu atât de complex ne ajută fantastic. De aceea gestionăm ușor conturile tale pe site-urile de videochat, avem toată partea de contabilitate și de plăți pusă la punct și formele legale de muncă sunt impecabile.

La Pritti, știm să te motivăm într-un mod prietenesc, să îți transmitem încrederea că lucrezi pentru succesul tău personal. Îți dovedim că detaliile contează, că seriozitatea îți aduce profit în bani. Sunt lucruri pe care le descoperi în fiecare clipă petrecută în studioul nostru și de care te bucuri atunci când te uiți pe contul tău bancar. Dacă în alte studiouri lucrurile se fac după ureche, la voia întâmplării, aici totul e pus la punct, aranjat ca și cum studioul ar fi un office al unei companii mari din București.

Pritti este parte a Charm Group

Pritti- Sweet and ambitious livechat studio face parte din Charm Group, liderul pieței de videochat din București. Studioul nostru se alătură astfel celorlalte vedete ale domeniului, recunoscute pentru succesul lor fantastic din ultimii ani: Charm, Allure, Manequeen și Tandress. Această integrare în Charm Group este una naturală și benefică pentru Pritti, având în vedere că toate aceste proiecte se diferențiază față de restul studiourilor din București prin competența unor manageri care vin din domeniul asigurărilor de viață și sistemul bancar.

Acest lucru garantează o administrare eficientă a activității, legalitate deplină și o seriozitate absolută, avantaje de care beneficiezi în mod direct. În felul acesta, poți fi sigură că jobul tău de model în livechat este la fel de respectabil ca orice alt job din Codul Muncii. Condițiile de lucru sunt impecabile, de la amenajări la dotări tehnice, colegele noastre îți zâmbesc și te respectă de cum intri pe ușa studioului, iar munca ta este răsplătită după merite. Ca în toate studiourile din Charm Group, și la Pritti ai acces liber, transparent la toate datele legate de jobul tău, de câștigurile și bonusurile pe care le meriți. În felul acesta, capeți tot mai multă încredere în tine, vii mai relaxată la program și te bucuri de o viață frumoasă, așa cum sigur îți dorești și tu.

error: Continut Protejat!