Galerie Pritti – Pritti studio
 

Looks Pritti

Pritti e cel mai fermecator studio de videochat din București și acest lucru îți oferă avantajul lucrului în camere de care îți este drag imediat ce le vezi. După cum poți observa, toate spațiile comune sunt în nuanțe de maron/bej, astfel încât să îți dea o stare de calm, de liniște plăcută. Holul e foarte larg, aerisit, cu dimensiuni generoase.

La fel, camerele îți oferă confortul necesar la program și se încadrează minunat în tonul Pritti, adică Nice is perfect. Sunt drăguțe, fără a te intimida cu un lux strident. Te atrag prin farmecul lor discret în care să te simți relaxată, feminină.

În acest sens, le-am și denumit astfel încât să-ți sugereze aerul lor jucăuș, simpatic, care să se potrivească personalității tale: Cookie, Shiny, Kitty, Bunny, Fairy, Fluffy, Silky, Funny și Honey. La Pritti, ai libertatea să lucrezi în orice cameră dorești tu, având posibilitatea să-ți programezi din timp acest lucru. Așa că, te invităm să le privești cu atenție și să vezi încă de pe acum care este preferata ta.

error: Continut Protejat!