FAQ – Pritti studio

PRITTI - Nice is perfect

Pritti e cel mai fermecator studio de videochat din București și acest lucru îți oferă avantajul lucrului în camere de care îți este drag imediat ce le vezi.

La Pritti ajungi ușor cu orice mijloc de transport, din orice colț al Bucureștiului. Fie că folosești metroul, autobuzul sau tramvaiul, poți să vii la program sau să te întorci acasă rapid și sigur la orice oră. Sediul nostru de videochat e o clădire de birouri curată și spațioasă, iar de pe balconul nostru, de la etajul 3, poți admira Parcul Tineretului.

Contact


Unul dintre cele mai mari avantaje pe care ți-l oferim la Pritti este organizarea noastră.

Esențial


1

Cât de mare e Pritti?

Avem 9 camere de videochat cu modele care lucrează în 3 ture. Practic, studioul e deschis 24/24 ore, pentru ca tu să lucrezi când îți convine mai mult. Din punct de vedere administrativ, echipa Pritti e organizată în 4 departamente: management, de care răspunde Diana, foto, acolo unde face poze Maria, tehnic şi training, de care se ocupă Aura. Iar managerul general e Leonard, cel mai de treabă șef din tot Bucureștiul.
2

Cât de legal e să lucrez în videochat?

Toată activitatea de la Pritti respectă prevederile Legii 196/2003, cu modificările şi completările Legii 496/2004. Totodată, respectăm toate prevederile din Codul Muncii, pentru ca tu să ai garantate drepturile ca angajat atunci când lucrezi în livechat.
3

Dacă am rude în Italia sau Spania, mă pot vedea pe net?

În mod categoric nu. Pentru că îți dăm posibilitatea să blochezi accesul la site-urile de videochat pe care lucrezi din orice țară în care ai rude sau cunoștințe apropiate. De exemplu, dacă ai un unchi care muncește în Grecia, poți bloca accesul la imaginile tale exact pentru acea țară, astfel încât să nu existe nicio șansă ca el să vadă imagini cu tine.
4

Cum pot fi sigură că pozele mele nu ajung pe net?

Toate fotografiile pe care le faci pentru profilul tău și toate imaginile transmise prin camera video sunt în siguranță. Chiar în contractul de angajare la Pritti avem o clauză prin care ne obligăm să-ți protejăm 100% identitatea. Asta înseamnă că nu vom spune niciodată cuiva din afara studioului că tu faci livechat. Deci poți sta liniștită: discreția noastră este totală.
5

Ce înseamnă Nice is perfect?

Pentru noi, faptul că ești o fată simpatică este mai mult decât ok pentru a avea o carieră de succes în livechat. Nu-ți cerem să fii frumoasă după standardele pe care le cer alții: 1,75, sâni imenși, talie de viespe etc. Dacă ești drăguță și isteață, asta e de ajuns ca să reușești aici. Cu ajutorul fetelor noastre de la training, prin ambiția și motivarea pe care ți le va insufla managerul Leonard, totul va fi perfect pentru tine.
6

Pot lucra în cuplu?

Legea română interzice acest lucru iar noi, la Pritti, respectăm deplin legea. Așa că răspunsul e „nu”. Te asigurăm însă că oricum e mai avantajos să lucrezi singură, pentru că toți banii din comision îți rămân doar ție.
7

Pot să renunț la videochat dacă mă răzgândesc?

Evident că da! La Pritti ai libertate deplină să renunți la acest job oricând vrei tu. Noi te sprijinim din tot sufletul orice alegere ai face în viață. Te rugăm însă, dacă e posibil, să ne anunți cu câteva zile înainte, dacă iei decizia de a pleca, pentru a nu le încurca pe colegele tale cu programarea pe camere. În rest, totul e ok. Te asigurăm însă că e atât de bine la noi, încât cu siguranță îți vei dori să rămâi cât mai mult în familia Pritti.
8

Mă ajută cineva cu partea tehnică?

De aspectele tehnice ne ocupăm noi. Așa că îți punem la dispoziție toate condițiile pentru ca tu să te concentrezi doar asupra programului de livechat, fără să-ți bați capul cu lucruri mărunte.
9

Dacă un membru de pe un site nu mă respectă, pot să renunț la el?

Noi chiar îți recomandăm să ții la respectul de sine. Dacă cineva se poartă ciudat online, cel mai bine e să-l atenționezi în legătură cu asta. Apoi, dacă nu te simți confortabil, poți chiar să-i blochezi accesul la profilul tău. De altfel, trainerul tău îți va explica faptul că toate site-urile de livechat pe care lucrăm noi te protejează în acest sens.
10

Ce-i spun unui membru care vrea să mă întâlnească?

Videochat înseamnă exclusiv socializare pe internet. Întâlnirea cu membrii de pe site-uri este strict interzisă, pentru ca tu să fii 100% în siguranță. Așadar, chiar dacă un admirator îți va spune că e îndrăgostit de tine, că vrea neapărat să te vadă în realitate, fii directă și spune-i că asta nu se va întâmpla niciodată, pentru că acestea sunt regulile.
11

Studioul mă obligă să țin diete?

La Pritti, te apreciem pentru că ești simpatică. În rest, ține de tine să fii aranjată și atrăgătoare. Evident, te ajută mult să mergi la sală, pentru că mișcarea îți face bine atât fizic, cât și în privința chefului de viață. Iar din experiență știm că modelele care au grijă de ele au mereu încasări mai bune.
error: Continut Protejat!