Contact – Pritti studio

La Pritti ajungi ușor cu orice mijloc de transport, din orice colț al Bucureștiului. Fie că folosești metroul, autobuzul sau tramvaiul, poți să vii la program sau să te întorci acasă rapid și sigur la orice oră. Sediul nostru de videochat e o clădire de birouri curată și spațioasă, iar de pe balconul nostru, de la etajul 3, poți admira Parcul Tineretului.

Strada Lânăriei, Nr. 5, Et. 3, Sector 4, București
0785 102 102
office@pritti.ro
FB: @PrittiStudio
 

Pe balcon, am amenajat un adevărat loc de relaxare. Așa că poți să bei o cafea sau să stai la o țigară cu fetele în pauza de la program pe un șezlong, la adăpostul unei umbreluțe, admirând priveliștea din jur.


În plus, pentru faptul că Pritti e într-o zonă centrală a Capitalei, poți foarte simplu să mergi după program în zona de shopping sau de distracție a orașului. Totodată, studioul e exact la bulevard, iar în clădire se mai află un sediu de bancă, o sală de fitness și un cabinet stomatologic, deci e o zonă sigură, cu lume foarte ok.


Așadar, vii liniștită la program și urci cu liftul la etajul unde avem sediul doar noi. Pentru că îți respectăm confidențialitatea și siguranța, în studio nu lăsăm pe nimeni străin să intre. Aici au acces doar modelele și colegii noștri din departamentele administrative. La intrare avem și un interfon cu cameră video, astfel încât să știm mereu cine solicită să ajungă la ușa noastră. Așa că, noi te primim cu mare drag și abia așteptăm să-ți arătăm cât de pretty e Pritti!

Formular de contact


error: Continut Protejat!