Ce este videochatul? – Pritti studio

Ce este videochatul?

Dacă ești la început în acest domeniu, suntem bucuroase să-ți explicăm cât mai simplu ce este și cum funcționează videochatul. În primul rând, totul se petrece online, prin intermediul unui calculator și al unei camere video. Așadar, poți să stai liniștită: nu te vei întâlni niciodată în viața reală cu admiratorii tăi. Ei plătesc pentru a intra pe niște site-uri mari de videochat, din țări străine, unde vor putea discuta cu tine, prin internet. Tot ce faci tu în camera de la Pritti este transmis pe acele site-uri, unde tu te loghezi din România. Din banii pe care ei îi plătesc ca să te vadă și să discute cu tine, o parte revine site-urilor de videochat, o parte ție și o parte studioului tău, care îți oferă condițiile tehnice pentru a face acest job (cameră decorată, lumini, utilități, chirie, camere video, training etc).


Videochat free sau privat?


Discuțiile tale cu membrii site-urilor de videochat pot fi de mai multe feluri: chat gratuit sau chat privat. Explicat cât mai simplu, chatul gratuit e atunci când poți interacționa cu toți membrii care îți urmăresc profilul. La acest tip de chat nuditatea e interzisă, iar scopul tău este de a convinge unul sau câțiva membri să îți solicite o discuție privată, online, doar tu cu el/ei. În chatul privat vei primi mult mai mulți bani pentru fiecare minut pe care admiratorii îl petrec în compania ta.


Recomandarea noastră călduroasă este să respecți toate regulile de pe site-uri, astfel încât să nu te expui la atenționări sau chiar la amenzi din partea lor. Totodată, din motive de securitate, este interzis să-ți dezvălui adevărata identitate către membri, să le spui de unde ești sau de unde lucrezi. În felul acesta, ești sigură 100% că nu vei avea niciodată probleme cu nimeni.

Adult/hot flirt/non adult

Pe lângă cele două categorii mari: chat free sau privat, videochatul mai poate fi de câteva feluri. Ca să înțelegi care dintre ele ți se potrivește mai bine, ți le vom explica în funcție de cât de profitabile sunt ele pentru modelele de la Pritti:

Adult
Categoria asta se află în fruntea încasărilor în studioul nostru de videochat.
Ea presupune:

În partea de chat gratuit:

 • Ținuta ta să fie una sexy, provocatoare
 • Conversațiile pot fi atât scrise cât și vorbite
 • Este interzisă sub orice formă nuditatea, inclusiv ținutele transparente
 • Sunt interzise gesturile cu tentă sexuală explicită

În partea de chat privat:

 • Poți să apelezi la nuditate, la alegerea ta
 • Poți avea sesiuni private, în care doar să conversezi cu membrii
 • Conversațiile vor fi majoritar vorbite în această secțiune

Hot flirt
Această categorie a videochatului se află la un nivel mediu al încasărilor la Pritti, însă există modele ce ajung la încasări comparabile cu cele ale categoriei Adult și aici.

În partea de chat gratuit:

 • Ținuta modelului este una sexy-casual (rochițe, fustițe, topuri)
 • Conversațiile pot fi atât scrise cât și vorbite
 • Este interzisă sub orice formă nuditatea sau apariția în lenjerie intimă
 • Sunt interzise gesturile sau conversațiile cu sexualitate explicită

În partea de chat privat:

 • Partea de nuditatea este opțională și va rămâne la alegerea ta
 • Poți susține sesiuni private doar de discuții cu membrii

Non adult
In mod normal, modelele care lucrează pe această categorie au cele mai scăzute încasări din cauza interdicțiilor impuse și este recomandat doar dacă știi limba engleză la un nivel avansat

Partea de chat gratuit:

 • Ținută smart-casual (rochii, fuste, cămăşi), fără a avea decolteu adâncit, fustele foarte scurte etc
 • Conversațiile vor fi atât scrise cât și vorbite
 • Este interzisă nuditatea sau prezența modelului în ținute foarte provocatoare
 • Sunt strict interzise gesturile și conversațiile ce denotă sexualiate

Partea de chat privat:

 • Partea de nuditate este interzisă și în chatul plătit
 • Activitatea în chatul plătit se bazează strict pe partea conversațională

Trainingul Pritti

Una dintre cele mai importante calități ale noastre este că suntem foarte bune la training. Colega naostră Aura are o experiență imensă în videochat, iar misiunea ei este să te învețe tot ce știe despre job, astfel încât să câștigi repede cât mai mulți bani. Așadar, chiar dacă nu ai mai lucrat niciodată în videcohat, la Pritti ești ajutată de cel mai bun trainer din domeniu.

Te învățăm despre videochat

Totul începe la Pritti cu tura de formare, adică prima zi în care vii la programul de videochat. La început, primești un ghid cu informații, structurate și organizate, astfel încât tu să înțelegi cât mai bine ce presupune activitatea de model de videochat. Asta înseamnă că vei înțelege cum au loc conversațiile și interacțiunile online cu membrii. Apoi, îţi vom prezenta softurile, regulamentul site-urilor și aparatura tehnică din camerele de lucru.

În plus, te ajutăm cu ore gratuite de limba engleză, ca să te poți înțelege mai bine cu membri și să-i convingi să te caute din nou online. Totodată, la Pritti ne ocupăm ca tu să beneficiezi de discuții cu reprezentanții site-urilor de videochat partenere, pentru a te informa cât mai bine despre tool-urile acelor site-uri care te pot ajuta să câștigi mai mulți bani.

error: Continut Protejat!