Castigurile tale – Pritti studio

Câștigurile tale

Pritti e locul ideal pentru ca farmecul tău să fie răsplătit așa cum se cuvinte. Ca să te convingem de acest lucru, îți oferim toate avantajele sistemului de comisioane și bonusuri ale Pritti Group, din care face parte și studioul nostru. În acest fel, beneficiezi de posibilități excepționale de creștere a veniturilor și motivația de a câștiga mai mult decât ți-ai imaginat vreodată. Prin aceste comisioane, veniturile tale lunare din videochat pot varia între 800 și 8.000 de euro pe lună, așa că ambiția ți-e răsplătită din plin.

La Pritti, ai libertatea să-ți alegi modul de încasare al banilor:

 • Cash
 • În contul tău bancar, indiferent de bancă
 • În contul propriei tale societăți comerciale

Banii îi primești de două ori pe lună, la date fixe, fără întârzieri:

 • Ziua 01 a fiecărei luni (pentru perioada 01-15 a lunii precedente)
 • Ziua 16 a fiecărei luni (pentru perioada 16-31 a lunii precedente)

Comisioanele Pritti

 • 50% - dacă încasezi mai puțin de 1.000 $/perioadă
 • 52% - dacă încasezi între 1.000 - 1.500 $/perioadă
 • 54% - dacă încasezi între 1.500 - 2.000 $/perioadă
 • 56% - dacă încasezi între 2.000 - 2.500 $/perioadă
 • 58% - dacă încasezi între 2.500 - 3.000 $/perioadă
 • 60% - dacă încasezi între 3.000 - 6.000 $/perioadă
 • 65% - dacă încasezi între 6.000 - 10.000 $/perioadă
 • 70% - dacă încasezi mai mult de - 10.000 $/perioadă

Bonusuri și premii

Welcome Pritti

La Pritti, ne dorim să te simți avantajată din primul moment. Știm că, dacă ești începătoare în videochat, îți trebuie o perioadă de acomodare. De aceea, în prima lună lucrată la Pritti, în mod excepțional, îți oferim șansa de a câștiga un comision de 80%. Pentru acest lucru, tu trebuie să vii regulat la program, 8 ore pe zi, 5 zile pe săptămână, iar în fiecare săptămână să câștigi mai mulți bani decât în săptămâna anterioară. Dacă nu reușești acest lucru, vei câștiga bani conform sistemului normal de comisioane. Suntem convinse însă că vei putea să îndeplinești cu ușurință aceste condiții și să te bucuri de o primă lună profitabilă la noi.

Ne recomanzi, te premiem

Știm sigur că îți va plăcea mult la Pritti, așa că te încurajăm să ne recomanzi altor fete pe care le cunoști. Astfel, pentru fiecare prietenă de-a ta și care se angajează în studioul nostru, după prima lună în care lucrează ca model în studio, tu primești cea mai simpatică rochie din magazinele Nissa, din București.

Concurs Have fun

Ne bucurăm atunci când ai cele mai mari încasări dintr-o tură de lucru la Pritti, de aceea ținem să-ți premiem succesul într-un mod plăcut. La sfârșitul fiecărei luni, dacă reușești să fii modelul din studio cu cea mai mare creștere procentuală raportată la veniturile personale din ultimele 3 luni, vei primi din partea Pritti două bilete la un concert de muzică, în București, la alegerea ta.

Bonus Busy Bee

La Pritti, ne place să-ți premiem ambiția și hărnicia. De aceea, îți oferim un comision suplimentar de 10% dacă lucrezi 6 zile într-o săptămână. În plus, acest lucru te va ajuta indirect să câștigi și mai mulți bani, pentru că admiratorii tăi te vor vedea mai mult online și te vor găsi mai ușor. În felul acesta, ai un dublu avantaj, iar creșterile tale financiare cresc în mod considerabil.

Bonus de fidelitate

Pe lângă comisioanele de care te bucuri tot timpul la studioul nostru, îți oferim motive în plus să ne fii colegă cât mai mult timp. Astfel, îți oferim 2% în plus ca bonus la comisioanele tale pentru fiecare an în care ești angajată la noi. În felul acesta, îți arătăm că te prețuim așa cum se cuvine și că Pritti e cu adevărat Sweet and ambitious videochat studio.

Cuteday

La Pritti, pe lângă zilele normale: Monday, Tuesday etc, mai avem și Cuteday. Adică ziua drăgălășeniilor. Asta înseamnă că, o dată pe lună, atunci când te aștepți mai puțin, Leonard, managerul nostru,va veni cu brațele pline de prăjituri, înghețate sau cornuri cu ciocolată de la cele mai bune patiserii din București. Așa, ca să-ți amintești că momentele simpatice sunt cele mai plăcute în viață.

Programul tău de lucru

La Pritti, îți oferim posibilitatea să-ți alegi programul de lucru așa cum îți convine ție. Dacă vrei să ai timp de mers la facultate, să te distrezi seara sau să stai cu familia ta în cursul zilei, poţi să alegi una dintre cele 3 ture:

 • Tura de dimineaţă, orele 06.00-14.00
 • Tura de după amiaza, orele 14.00-22.00
 • Tura de noapte, orele 22.00-06.00

Aşadar, lucrezi 5 zile pe săptămâna, 8 ore pe zi (din care ai o oră cumulată de pauză). Poţi lucra şi part- time, 5 zile pe săptămâna, 6 ore pe zi sau doar în weekend.

În ceea ce priveşte programul de videochat, îţi recomandăm să te dedici unui singur interval orar, evident după ce ai testat şi ai constatat care ţi se potriveşte cel mai bine. E bine să păstrezi o ciclicitate a turelor, fie că optezi pentru mai multe sau mai puţine pe parcursul unei săptămâni. Tocmai pentru a-ţi fi mult mai uşor să îţi fidelizezi membrii şi pentru ca acestora să le fie mult mai uşor în a te găsi online.

Contact

Ne găsiți și pe Facebook

error: Continut Protejat!