Angajare – Pritti studio

Cum devii model

Poate că ai auzit de Pritti de la fete care lucrează la noi, de la cunoștințe sau prieteni ori din anunțurile noastre online. Fie că ne suni sau ne vizitezi pe site, ca să vezi cum arată studioul, noi suntem bucuroase să te cunoaștem. Îți răspundem cu mare plăcere la orice întrebări ai și te invităm în cel mai scurt timp posibil la sediul nostru, să ne cunoaștem. Important e doar să ai 18 ani împliniți și să ai cu tine buletinul de identitate, pentru că așa prevede legea.

La Pritti e foarte ușor să ajungi, pentru că suntem la câțiva pași de stația de metrou Tineretului. Îți explicăm cum să urci la etajul nostru și ne place să te întâmpinăm cu o cafea bună. Colegele noastre de la management îți arată studioul, cu toate camerele și zona de birouri. Apoi, discutăm cu tine despre cât de bine știi limba engleză și cum ai putea face progrese în acest sens. Motivul e simplu: videochatul înseamnă o socializare online cu oameni din țări străine, în special Statele Unite. Așa că trebuie să te înțelegi cu ei măcar la un nivel de bază.

 

Te respectăm din prima clipă


Dacă ești pentru prima dată într-un studio de videochat, e posibil să fi avut mai înainte tot felul de rețineri despre cum se va desfășura interviul. În acest sens, ținem mult să te asigurăm că ne purtăm impecabil cu tine. Avem un respect deplin pentru angajatele noastre, așa că te vei simți minunat la Pritti. Poți să fii cât mai relaxată, mai ales că nu îți cerem absolut nicio probă practică și nu îți vom pune întrebări personale, care să te deranjeze.


La Pritti poți avea certitudinea că îți vom oferi același respect nu numai la angajare, ci în tot restul timpului pe care îl vei petrece în studio. Din partea tuturor persoanelor de aici: de la managerul general, până la fetele de la training sau doamnele care se ocupă de curățenie. Așadar, poți să zâmbești încă de pe drum, atunci când vii spre noi. Te așteaptă un job plăcut și relaxat, care se potrivește de minune pentru o fată drăguță, ca tine.

Hai să faci o poză!

După ce ne cunoaștem, îți explicăm ce avantaje financiare ai dacă te angajezi la Pritti, care e programul de lucru, plus formele legale ale colaborării. Asta înseamnă Contract Individual de muncă (din acest contract se vor opri taxele tale ca angajat către bugetul de asigurări sociale și fonduri speciale, conform legii în vigoare) sau SRL (noi îți recomandăm și te ajutăm să îți faci propriul SRL, pentru că plătești la stat numai 3% din totalul veniturilor încasate). Imediat cum devii angajata noastră, te ajutăm să ajungi cât mai repede la momentul în care să câștigi bani.

Abia după aceea vom face poze pentru profilul tău online. Fetele noastre sunt foarte bune la fotografii, așa că te vor pune într-o lumină cât mai bună. Portofoliul acesta de poze îți va folosi pe site-urile de videochat, astfel încât să cucerești cât mai mulți admiratori online. De aceea, înainte de fotografii avem grijă ca tu să fii cât mai frumos machiată și coafată. Apoi, începi efectiv să lucrezi ca model în videochat, adică să câștigi primii tăi bani.

Înveți să faci bani

La Pritti, ne bucurăm să o avem colegă pe Aura, una dintre cele mai bune specialiste în training din videochatul bucureștean. Iar acest avantaj pe care și-l oferim nu este deloc întâmplător. Ca să ai un profit cât mai mare din videochat, trebuie să-i știi secretele. E ca la orice meserie, în care câștigi mai mult cu cât înțelegi mai bine domeniul. De aceea, la Pritti, vei primi repede o fată de la training, care te va învăța tot ce trebuie să știi. Ea îți va explica simplu, cu răbdare, cum funcționează site-urile de videochat, cum te loghezi acolo, cum e mai bine să-ți reglezi monitorul de la calculator sau luminile din camera ta.

La fel, trainerul tău îți va spune ce să vorbești cu membrii de pe site-urile de videochat și cum să-i faci să te caute din nou online. Ea știe cum să te ajute să profiți la maximum de felul tău simpatic de a fi, de farmecul personal pe care îl ai. Cu alte cuvinte, te învață să faci bani, ceea ce îți dorești și tu. În felul acesta, odată ce capeți experiență, veniturile tale vor crește constant: de la câteva sute de dolari pe lună la mii de dolari pe săptămână.

 

Câștigi prin ambiție

Leonard, care e managerul nostru, a lucrat ani de zile în bănci cu renume din România. Acum, toată pregătirea lui în materie de organizare o folosim aici, la Pritti. În plus, el e expert în motivare, în a ne convinge pe toți că putem câștiga mereu mai mult și mai mult. Spiritul de învingător a fost adoptat de către toți angajații și te ajută mult și pe tine. De aceea, la Pritti, vei vedea că toate câștigurile sunt puse pe niște praguri. Cu cât obții mai mulți bani și atingi un anumit nivel de încasări, câștigi automat și mai mult. Astfel, capeți convingerea că nu ai limită pentru reușitele tale.

În felul acesta, la Pritti, nu punem atât de mult accent pe frumusețea modelelor. Pentru noi, faptul că ești simpatică, o fată fermecătoare, e perfect. Acesta este însă numai începutul. Prin toată organizarea pe care o avem în studio, prin faptul că te motivăm zi de zi, că te ambiționăm să câștigi și mai mult pentru tine, reușim cu adevărat să avem un mare succes. De aceea am devenit atât de cunoscute în București într-un timp scurt și am devenit cel mai căutat angajator în videochat pentru toate fetele drăguțe.

error: Continut Protejat!